24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-2019097

020-2019097

24/7 directe hulp! Loodgieter Amsterdam Snel en Goedkoop!
020-2019097

Loodgieter Amsterdam Spoed

loodgieter-amsterdam-spoedLoodgieter Amsterdam Spoed service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Denk hierbij aan lekkage, verstoppingen, problemen met hemelwater, ondergelopen kelders, ondergelopen kruipruimte etc.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar via ons servicenummer ☎ 020 - 201 9097 Neemt u contact met ons op krijgt u altijd direct een loodgieter aan de lijn. Voor spoedgevallen hebben wij een maximale aanrijtijd van 30 minuten.

Heeft u dus een lekkage, verstopping of een daklekkage? Neem dan direct contact op met onze loodgieter Amsterdam spoed service. Ook voor problemen met de centrale verwarming of bij ketelstoringen zijn wij dag & nacht bereikbaar. Speciaal voor de CV klachten hebben wij verschillende cv monteurs in dienst om alle cv problemen snel, goed en professioneel te verhelpen.

Bel ons servicenummer en kom direct in contact met onze Loodgieter Amsterdam 24 uur Spoed service.

 

Loodgieter Amsterdam 24 uur Service

Ons loodgietersbedrijf in Amsterdam is niet alleen te bereiken voor spoedgevallen, maar ook bereikbaar voor alle standaard loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Installatie sanitair
  • Installatie kranen
  • Laten aanleggen van leidingen
  • Laten aanleggen van afvoeren
  • Het laten plaatsen van extra waterpunten (Bijvoorbeeld een kraan voor de wasmachine of een buitenkraan)
  • Het vervangen van defecte leidingen, kranen etc.
  • Het laten plaatsen van een keuken
  • Het laten plaatsen van een nieuwe badkamer

 

Amsterdam LoodgietersWij werken alleen met goed opgeleide, erkende loodgieters die altijd voor u klaar staan! Daarnaast beschikken alle loodgieters die werkzaam zijn bij ons loodgietersbedrijf in Amsterdam over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en reparatie onderdelen in aanwezig zijn. Laat u een spoed klus uitvoeren door onze loodgieter Amsterdam service dan kunnen wij hierdoor in meer dan 90% van de gevallen de klus in één keer afronden. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Direct een afspraak maken met onze Loodgieter Amsterdam Spoed? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer ☎ 020 201 9097

“#Loodgieter #Spoed #24uur #Amsterdam Altijd binnen 30 min aanwezig. #Lekkage of #Verstopping? Maak direct een afspraak ☎ 020 201 9097”